Lindy Hop kezdő tánctanfolyam - 2015 tavasz

2015. március 01. vasárnap 15:15

FRISSÍTÉS: Nem volt elegendő jelentkező, így a tánckurzust nem tudtuk abban a formában elindítani, ahogy lent meghirdettük:
 - a létszám alatti jelentkezés miatt nem tudtuk Novák Tamást meghívni
 - így 2 hetente vannak órák
 - egyik alkalommal mi (1,5 óra), másik alkalommal a két legtapasztaltabb tanítványunk (2x1 óra) tartja a kezdő szintű swing órát

 


Skye Humphries & Frida Segerdahl - ILHC 2011

Amennyiben lesz elegendő jelentkező (6 pár), úgy a 2015-ös tavaszi félévben a kéthetente megtartandó órák és a havi egy swingműhely mellett szeretnénk indítani egy heti rendszerességű kezdőórát, amelyen havi egy alkalommal velünk (Bori & Zoli) három másik alkalommal pedig Novák Tamással, az Isis Táncklub táncoktatójával találkozhattok.

A tavaszi félévben egy 15 alkalomból álló sorozatot tervezünk, ahol március, április és május hónapokban egy-egy új anyagrészt veszünk és azt gyakoroljuk egy hónapon keresztül, júniusban pedig összefoglaljuk, finomítjuk a megtanultakat.

Az első óra 2015. március 21-én lesz az aClubban. Ezt követően minden hétvégen szombaton lenne egy óra, egészen június 27-ig.

A tananyagot a Keep Swinging Egyesület és nemzetközi tanárok anyagai alapján építjük fel.


A tavaszi kurzust bérlettel oldjuk meg. Aki az első óra után meggondolja magát, annak nem kell fizetni. Ha marad legalább 4 pár, aki szeretné folytatni, az az óra végén meg tudja venni az első 8 alkalomra szóló bérletet (március 21. - május 09.).
A bérlet díja az első 8 alkalomra (8 x 1 óra és 30 perc) 8000 forint.

A kurzus második felét (május 16. - június 27.) akkor tudjuk megtartani, ha marad legalább 4 pár, aki szeretné folytatni. Ez esetben a maradék 7 alkalomra szóló bérlet (7 x 1 óra és 30 perc) 7000 forint.

A bérlet végett minden óra meg lenne tartva, akkor is, ha csak 1 pár jön el, azonban az anyag oktatása folyamatos lenne, így aki hiányzik, az maximum egy magánóra keretében tudja bepótolni a lemaradást.

A nyáron nem lesznek órák, de minden hónapban lesz egy swing buli, ahol gyakorolhatjátok a megtanultakat. Az őszi félévben pedig tovább folytatjuk a tanulást.

Kezdőóra - szint: A
március 21.1. alkalom10:45 - 12:15Bori & Zoli
március 28.2. alkalom??:?? - ??:??Novi
április 04.3. alkalom10:45 - 14:00Novi
április 11.4. alkalom??:?? - ??:??Novi
április 18.4. alkalom??:?? - ??:??Bori & Zoli
április 25.6. alkalom??:?? - ??:??Novi
május 02.7. alkalom??:?? - ??:??Novi
május 09.8. alkalom??:?? - ??:??Novi
 
május 16.9. alkalom??:?? - ??:??Bori & Zoli
május 23.10. alkalom??:?? - ??:??Novi
május 30.11. alkalom??:?? - ??:??Novi
június 06.12. alkalom??:?? - ??:??Novi
június 13.13. alkalom??:?? - ??:??Bori & Zoli
június 20.14. alkalom??:?? - ??:??Novi
június 27.15. alkalom??:?? - ??:??Novi
 

Eddig
5 követő és
3 vezető
jelentkezett az órára.

A tavaszi félévre vonatkozó terveink ITT
a részletes beosztást pedig ITT tudjátok megtekinteni.


Lindy Hop - Szombathelytől New YorkigLindy Hop

Ha nem tudod beazonosítani, hogy pontosan mi az a Lindy Hop, akkor látogasd meg a kedvenc videóink oldalt. Ezek a videók remélhetőleg számodra is megmutatják az ebben a táncban rejlő vidámságot és örömöt.

 Lindy Hop bulik

A Lindy Hopnak a nagyvárosokban komoly vonzereje van. A swing bulik összekapcsolódtak egy-egy vendéglátóhely életével és sok vendég amiatt tér be, hogy mint néző, részesüljön a hangulatból. Tavasztól a belvárosi BOHÉM Lounge & Café-ban tartjuk a bulikat ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A célunk az, hogy mindenki, aki jár hozzánk órára, az eljárjon ezekbe a bulikba és velünk együtt táncoljon a jobbnál jobb swing zenékre.

Skye Humphries & Frida Segerdahl - ILHC 2011
Skye Humphries & Frida Segerdahl - ILHC 2011